Hoe reserveren

Groepsvakantie reserveren

Een persoonlijke service en een warm onthaal staan bij ons centraal. En dat voel je vanaf het moment dat je reserveert, totdat je met veel heimwee terugkijkt naar die mooie vakantiefoto’s. Omdat alles begint bij je reservering, pakken we die graag goed aan. Het is niet mogelijk om digitaal een boeking te doen. Om een groepsvakantie te reserveren, adviseren we je om telefonisch contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we de groepsaccommodatie het beste afstemmen op je groep en situatie.

Telefonisch of schriftelijk reserveren

Een eerste contact kan telefonisch (+32) 089 77 41 50 of via e-mail (info@vakantiehuisfabiola.be). Definitief reserveren? Dan ontvang je van ons een digitaal infopakket met hierin een  reserveringsformulier dat we graag ingevuld en ondertekend terug van je ontvangen. Een reservering is pas definitief na ontvangst van het voorschot én het ondertekende reserveringsformulier.

Digitaal dossier

Als je reservering definitief is, krijg je toegang tot een digitaal dossier ca. 6 maanden voor je verblijf. Via deze portaalwebsite kan je online alle verdere benodigdheden doorgeven, alsook de wensen voor de keuken, een animatieprogramma enz.
Een verkennend bezoekje voorafgaand samen met onze animatoren is ook zeker mogelijk, we ontvangen je graag. Let op: enkel op afspraak, dan staat de koffie klaar bij aankomst! 
Daarna kan de vakantie beginnen. Bij aankomst krijg je van ons een onthaalmap met alle informatie en uitgebreide toelichting van onze onthaalmedewekers. Geniet van je verblijf!

Op zoek naar een bijzondere vakantie in groep?

Reserveer nu

Terug naar boven