Steun

Jouw steun maakt het verschil

Om voor kinderen met een beperking ‘echt’ vakantie te maken, investeren we constant in kleine en grote projecten die aangepaste recreatie (in de meest exclusieve vorm) mogelijk maken. Met jouw steun kunnen we écht het verschil maken, kinderen ervaringen laten opdoen tijdens activiteiten die thuis of in een instelling helaas niet mogelijk zijn.

Zo beschikt Vakantiehuis Fabiola onder andere over een snoezelzwembad, een Finse Kota met hangstoelen, elektrische rolstoelfietsen, aangepaste gocarts, off-road rolstoelen om in de natuur te wandelen, een simulatie-ruimte, diverse snoezelruimtes, een klankwieg, enz.
Verschillende van deze initiatieven zijn tot stand gekomen dankzij giften van individuele personen of organisaties, een absolute meerwaarde in de ontwikkeling van het recreatief aanbod. Elk gebaar, klein of groot, heeft een verrijkende impact voor onze zorgbehoevende gasten en daar zijn we samen met hen ontzettend dankbaar voor!

We dromen van…

Dankzij ons zeer diverse aanbod aan educatieve en recreatieve activiteiten, genieten onze gasten zichtbaar en bloeien ze vaak helemaal open. Veel van onze gasten hebben na hun verblijf heimwee naar ons vakantiecentrum en komen in een bepaalde frequentie, hetzij met de groep - hetzij met het gezin, bij ons terug. We blijven steeds dromen van nieuwe projecten om het vakantiegevoel kracht bij te zetten. Zo staat op onze wenslijst onder andere een snoezeltuin, een eigen aangepaste huifkar, een rolstoeltoegankelijke fluisterboot,… 

Help jij mee onze dromen waarmaken?

Bedankt voor je steun

Vakantiehuis Fabiola steunen kan op verschillende manieren:

  • Je kan een gift overmaken op rekeningnr. : (IBAN) BE03 8335 4638 3684 - (BIC) GKCCBEBB.
    Giften vanaf 40,00 € zijn fiscaal aftrekbaar. Indien U een attest wenst, willen we vragen je gegevens via e-mail aan ons te bezorgen (info@vakantiehuisfabiola.be).
  • Je kan informeren naar een wenselijk project of een behoefte op korte termijn en de investering ervan rechtstreeks financieren.
  • Je kan een legaat nalaten of de mogelijkheid van een ‘duolegaat’ in overweging nemen.

Bij een legaat laat je in je testament opnemen dat je een door jou omschreven deel van je bezittingen nalaat aan NWGK vzw (Nationaal Werk voor het Gehandicapte Kind).
Opmerking: een testament kan nooit voorbijgaan aan de wettelijke regeling waarbij de rechten van de echtgeno(o)t(e) en van de kinderen worden gevrijwaard. Maar je kan aangeven dat je een deel van je vermogen wenst te voorzien voor hulp aan een organisatie die zich inzet voor personen met een handicap.

Bij een duolegaat ontvangt de begunstigde (doorgaans een vzw) een legaat op voorwaarde dat hij de successierechten van de andere begunstigde (doorgaans een particulier persoon) betaalt. Je kan je hierover verder informeren bij je notaris.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!


 

Terug naar boven