Vakantie zonder zorgen

Vakantieplezier voor iedereen, dat is ons motto. Onze aandacht gaat hierbij in het bijzonder naar kinderen / jongeren met een fysieke en/of mentale beperking. Wij beschikken over 9  aangepaste accommodaties (van klein tot groot) én  met bijhorende recreatie op maat van de groep. 

Want vakantie geeft goesting en maakt ambities en verlangens wakker. Hier komt iedereen op adem, en dat is fantastisch om te zien. Aangepaste animatie? Wat dacht je van ons subtropisch (snoezel)zwembad met tillift en sterrenhemel? Of onze aangepaste fietsen en wellness mogelijkheden in het belevingshuis
In en rond Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen is van alles te beleven, voor iedereen. Van rust en discretie tot avontuur, sport en meer… ervaar het zelf.

Ons team

Achter Vakantiehuis Fabiola staat een warm en zorgzaam (48 koppig) team, aangesterkt door enkele trouwe vrijwilligers.
Samen staan we voor een klantgericht, flexibel en integer beleid, waarbij de klant koning is. 
Met trots realiseren we (verspreid over 51 weken per jaar) ongeveer 65.000 verblijfsnachten en mogen we gasten uit binnen- en buitenland verwelkomen.

Dit gebeurt steeds met deze 3 waarden in het achterhoofd:

  • Sociaal: we bieden sociale tarieven en gedeeltelijke vrijstelling voor begeleiders
  • Toegankelijk: niet alleen in prijs, maar ook in onze accommodaties willen we drempelverlagend zijn voor de meest uiteenlopende beperkingen
  • Innovatief: we focussen op een dynamisch animatieaanbod en trends binnen de zorgsector

Op zoek naar een bijzondere vakantie in groep of gezin?

Reserveer nu

Terug naar boven