ALGEMENE INFO

Natuurklassen, sportkampen, familieweekends, muziekstages, zomer- / integratiekampen, bezinningsdagen,.... Het is slechts een beknopte opsomming uit een waaier van de mogelijkheden waarvoor je bij Vakantiehuis Fabiola terecht kan. Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een gezellige locatie om in groepsverband een week of weekendje door te brengen. Ons vakantiecentrum biedt de ideale vakantieaccommodatie voor (zorgbehoevende) groepen, scholen, verenigingen, families (meerdere gezinnen samen) en vrienden in groepsverband. Doorheen de jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend (jeugd)vakantiecentrum met een uitgebreid aanbod van aangepaste diensten en unieke voorzieningen. Onze totale capaciteit bedraagt 346 bedden, verspreid over 9 toegankelijke gebouwen in het groen, elk voorzien van eigen sanitair. De gebouwen kunnen apart of samen met elkaar gereserveerd worden.

GENIETEN IN VOLPENSION

Wij bieden groepsvakanties aan per midweek of weekend, steeds in volpension formule, met ’s middags een warme maaltijd. Ook medische en religieuze diëten zijn mogelijk in onze eigen gespecialiseerde grootkeuken, net zoals lunchpakketten, BBQ-faciliteiten of buffetten op aanvraag. Op deze manier zorgen we goed voor de innerlijke mens.

Ook aan recreatie, sport en ontspanning is er op ons domein en in de nabije omgeving geen gebrek. Onze enthousiaste animatoren denken graag vrijblijvend mee na over de invulling van je verblijf. Samen met de andere collega's (onthaal, housekeeping en keuken) doen we er alles aan jullie van een supertof verblijf te laten genieten!

In de volgende rubrieken maken we je graag wegwijs doorheen de mogelijkheden van het vakantiecentrum.

  • Verblijfsinfo toont stapsgewijs de route van reservering tot het verloop van het verblijf
  • Gebouwen geeft een beeld weer van de gebouwen, met van elk de verschillende mogelijkheden
  • Recreatie toont een overzicht van de mogelijke activiteiten op en rond het domein
  • Hoe reserveren omschrijft het (administratieve) verloop van een reservering
  • Formulieren geeft per categorie wat informatie- en invulfiches weer die nodig kunnen zijn bij de administratieve voorbereiding van een verblijf


 

Op zoek naar een bijzondere vakantie in groep?

Reserveer nu

Terug naar boven