Recreatie 

In- en outdooractiviteiten op het domein

Een verblijf in ’t Mechels Bos of Thomasbos van vakantiehuis Fabiola is onvergetelijk. Hier krijg je de kans om activiteiten te doen die thuis vaak niet mogelijk zijn. Het domein telt 11 ha, met onder andere rolstoeltoegankelijke sportterreinen, speeltuinen, een aangepast fiets- en gocartpark, mini-blotevoetenpad en nog veel meer. Bij de favorieten horen onder andere het subtropisch zwembad (met tillift voor de glijbaan), de snoezelruimte en het vuur in de Finse kota. Om jou en je gezin optimaal te laten genieten, stelt onze gezinscoördinator een planning op met vrijblijvende activiteiten op maat van de aanwezige gezinnen. 

Meer over recreatie op het domein

Belevingshuis

Vakantiehuis Fabiola zet continu in op innovatie. Steeds een stapje verder. Graag bieden we je de kans om het belevingshuis te ontdekken. In deze unit willen we op een bijzondere wijze de zintuigen prikkelen. Van rustgevende tonen in de klankruimte tot wegdromen op het droge wellnessbad. In de simulatieruimte geniet je via verschillende platformen van paardrijden, een ritje op de motor of zelfs rondvaren op een jetski. Uniek in Vlaanderen, gegarandeerd een onvergetelijke ervaring! 

Toplocatie voor excursies

Ons vakantiecentrum ligt op een toplocatie aan de Maas, grenzend aan het Nationaal Park Hoge Kempen. Van hieruit kan je boeiende excursies maken. Voor iedereen wat wils. Een uitgebreid wandel- en fietsroutenetwerk brengt je naar de mooiste plekjes. Ook de kinderen worden verwend, dankzij uitstappen naar o.a. Openluchtmuseum Bokrijk, Planetarium, Kinderboederij Pietersheim enz. Een geweldige vakantie begint hier.

Meer over recreatie buiten het domein

even op adem komen?
Op zoek naar een zorgeloze vakantie, samen met het hele gezin?

Reserveer nu

Terug naar boven